5.0

gebaseerd op 265 reviews

Vanessa

Ik ben zeer tevreden over de microneedling behandeling en kom na de zomer zeker terug voor een volgende behandeling. Mijn huidstructuur is merkbaar verbeterd en oogt jonger 😎

brigitte

Leuke dames die me vriendelijk te woord hebben gestaan en me geholpen met een eerste sessie.Voor herhaling vatbaar!🙂

Fanny

Ik kreeg een superfijne deep tissue massage van Ruth. Vraag haar gerust als je het wat steviger kan hebben. Ze past zich heel makkelijk aan en focuste bij mij op de plekken waar ik echt last van had. Er leken wel 2 uur in die 60 minuten te zitten. Zeker een aanrader.

Ozlem

Hallo,

De eerste indruk die ik heb gekregen was zeer aangenaam en de personeel is zeer vriendelijk!! De behandeling waarvoor ik was gegaan namelijk bij Monica vond ik fantastisch!!! ✨

Sofie

Heel aangename en professionele massage.

malissa

Ik vond de schoonheidspecialiste, zeer sympathiek. Werd direct geholpen, kreeg goede uitleg.
En kreeg ruimte om vragen te stellen, ik was op mijn gemak en vond het zeer goed dat je per beurt kunt betalen dan kom je direct anders moet ik er toch over nadenken. Want het is een kostelijke tijd.

Doe zo voort.

femke

We hadden een duomassage: een zwangerschaps- en een klassieke massage.
Beide top: De zwangerschapsmassage is door de aangepaste tafel alleen al een aanrader: heerlijk om nog eens op je buik te kunnen liggen. De massage van mijn partner was ook één van de betere die hij al heeft gehad.

Shenailé

Heel aangenaam, leuk personeel. Warm welkom.

ilirjana

Echt tevreden! Fitore doet dit echt supergoed!

RUDI

Het was weer super